Svømmehalsdebatten

http://fredensborg.lokalavisen.dk/debat-det-vaerste-ved-svoemmehalsdebatten-/20170728/laeserbreve/707289955

Det bliver en lang og ørkesløs valgkamp, hvis det socialdemokratiske spin om at holde liv i svømmehalsdebatten længst muligt, indtil borgmester Thomas Lykke Petersen – også iflg. socialdemokratisk spin – ca. 10. nov. i runde og ansvarlige vendinger må afblæse den med ca.-ordene: ”Det ville da være dejligt, men lige nu har vi ikke råd”.

Kommunen har en gæld på over ½ mia., og der har den ligget år ud og år ind. Der er altid lige kommet endnu en udfordring ind fra venstre, der fastholder den.

For Det Konservative Folkeparti er sagen klar: Et nyt stort kommunalt byggeprojekt som en svømmehal – anlæg og drift – vil bringe os tættere på den økonomiske afgrund.

Vi bor i en af Danmarks fedeste kommuner, og vores politik går på ”de små skridts politik”: Vi SKAL konsolidere økonomien uden at spare kernevelfærden sønder og sammen. Det skal i alle år, der kommer, være sjovt at være Fredensborgborger – også selv om svømning må finde sted i en af hallerne i Hørsholm, Birkerød, Allerød, Hillerød eller Helsingør. Herregud: De besøger jo også vores strande.

For Det Konservative Folkeparti ville det være en katastrofe, hvis Fredensborg som følge af svømmehalsudgifter, skulle afskedige lærere, pædagoger eller SOSU’er. Dem har vi brug for. Også for den kommunale økonomi: Det er langt bedre, at de er i job og står i køen i dagligvarerbutikkerne mm., end at de står i køen i jobcentret.

Så: Svømmehalsdebatten: ”det værste ved debatten er, der er så meget a’ den”